Op het moment dat wij met elkaar in contact treden zullen wij al het mogelijke doen om aan jullie wensen te voldoen. Geen wens gaat ons te ver.

Jullie wensen kunnen bijvoorbeeld zijn dat de Mustang voorzien wordt van een mooi zijden bloemstuk, een lintje aan de antenne of aan de handgrepen.
De chauffeur zal bij de Mustang in stijl gekleed gaan, alles geheel in overleg. Ook mogen er zoveel foto’s gemaakt worden van de Mustang als wenselijk.
Jullie kunnen de Mustang huren per uur, halve dag (4 uur) of een hele dag (8 uur).

Dagje weg of een feestje? 

Je kent het wel: een afstudeerfeestje of een dagje weg en je wilt in stijl komen aanrijden! Iedereen bedenkt een limousine of een moderne sportauto, maar jij komt aan in de klassieker allertijden: een Ford Mustang V8 convertible 1966.

Ben je op zoek naar een prachtige trouwauto, een dagje (toeren) weg, een casting of een andere activiteit, dan is deze schitterende Oldtimer precies wat jullie zoeken. Jullie kunnen de Mustang huren per uur, halve dag (4 uur) of een hele dag (8 uur).

Iets te promoten?  

De Mustang is ook in te zetten voor casting werkzaamheden. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan het promoten van een film, muziekclip of een magazine.

Voor een opdracht van de Mustang zorgt de vriendelijke en professionele chauffeur voor een onvergetelijk moment, zodat jullie samen volledig kunnen genieten van de zorgeloze rit.