Wat bieden wij

Op het moment dat wij met elkaar in contact treden zullen wij al het mogelijke doen om aan jullie wensen te voldoen. Geen wens gaat ons te ver.

Jullie wensen kunnen bijvoorbeeld zijn dat de Mustang of de Kever voorzien wordt van een mooi zijden bloemstuk, een lintje aan de antenne of aan de handgrepen. De Kever heeft een rekje achterop voor een bloemstuk of rieten mand.
De chauffeur zal bij de Mustang in stijl gekleed gaan, alles geheel in overleg. Ook mogen er zoveel foto’s gemaakt worden van de Mustang en de Kever als wenselijk.
Jullie kunnen zowel de Mustang als de Kever huren per uur, halve dag (4 uur) of een hele dag (8 uur). En, de Kever is te huur mèt en zonder chauffeur.

Dagje weg of een feestje? 

Je kent het wel: een afstudeerfeestje of een dagje weg en je wilt in stijl komen aanrijden! Iedereen bedenkt een limousine of een moderne sportauto, maar jij komt aan in de klassieker allertijden: een Ford Mustang V8 convertible 1966. Of willen jullie in één van de populairste auto’s van de jaren ’70 en ’80 rijden? Dan hebben wij een schitterende rode Volkswagen Kever 1303S met een 1600cc motor.
Ben je op zoek naar een prachtige trouwauto, een dagje (toeren) weg, een casting of een andere activiteit, dan zijn deze schitterende Oldtimers precies wat jullie zoeken. Jullie kunnen zowel de Mustang als de Kever huren per uur, halve dag (4 uur) of een hele dag (8 uur). De Kever is zelfs meerdere dagen te huur en het is ook mogelijk de Kever zonder chauffeur te huren.
Jullie kunnen de Mustang en de Kever ook gezamenlijk huren, zodat ook bijvoorbeeld vrienden en/of familie in stijl vervoerd kunnen worden.

Iets te promoten?  

Zowel de Mustang als de Kever zijn in te zetten voor casting werkzaamheden. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan het promoten van een film, muziekclip of een magazine.

Voor een opdracht van de Mustang zorgt de vriendelijke en professionele chauffeur voor een onvergetelijk moment, zodat jullie samen volledig kunnen genieten van de zorgeloze rit. De kever kan zowel met als zonder chauffeur gehuurd worden en kan in overleg naar de locatie gebracht en gehaald worden.