Wat bieden wij

Op het moment dat wij met elkaar in contact treden zullen wij al het mogelijke doen om aan jullie wensen te voldoen. Geen wens gaat ons te ver.

Je wensen kunnen bijvoorbeeld zijn dat de auto voorzien wordt van een mooi zijden bloemstuk, een lintje aan de antenne of aan de handgrepen.

De chauffeur zal in stijl gekleed gaan op de bruiloft, alles geheel in overleg. Ook mogen er zoveel foto’s gemaakt worden van de Mustang als wenselijk.

Dagje weg of een feestje? 

Je kent het wel, een afstudeerfeestje of een dagje weg en je wilt aan komen rijden als een baas! Iedereen bedenkt een limousine of een moderne sportauto, maar jij komt aan in de klassieker allertijden, een Ford Mustang V8 convertible 1966.

Ben je op zoek naar een prachtige trouwauto, een dagje weg, een casting of een andere activiteit, dan is deze schitterende Oldtimer precies wat je zoekt.
Je kunt de Mustang huren per uur, halve dag (4 uur) of een hele dag (8 uur).

Iets te promoten?  

Ook kan de Mustang ingezet worden voor casting werkzaamheden. Daarbij kun je denken aan het promoten van een film, muziekclip of een magazine.

Bij elke opdracht zorgt de vriendelijke en professionele chauffeur voor een onvergetelijk moment, zodat je samen volledig kunt genieten van de zorgeloze rit.