Na lang zoeken kwamen wij in juni 2017 een Mustang tegen die in goede staat was. Het originele Deluxe Pony-interieur in de kleurencombinatie tahoe turquoise met wit, een automaat met een V8-motor voor het optimale cruisegevoel en heel belangrijk: een cabriolet.

Het was liefde op het eerste gezicht en de aankoop werd al snel een feit. Een paar kleine extra details zijn aan de Mustang toegevoegd (een GT-pakket), waardoor de Mustang nog origineler werd. De Mustang is volledig uit elkaar gehaald en opnieuw gespoten (september 2017) in de originele fabriekskleur (tahoe turquoise metallic), zoals deze op 19 april 1966 in de fabriek te San Jose (Californië) is gefabriceerd. Hierdoor heeft de Mustang weer zijn chique en frisse uitstraling.

De Mustang is eind oktober 2017 helemaal aangepast naar onze wensen en was toen klaar om de wereld te ontdekken. De Mustang zal altijd overdekt staan, zodat de originele staat behouden blijft en precies volgens de specificaties zoals de auto is geleverd aan zijn eerste eigenaar.

De originele GT velgen met white wall banden, de dubbele uitlaten, de witte elektrische bedienbare softtop en de GT-look maken van deze Mustang een waar pronkstuk. De Mustang is daarnaast voorzien van tal van opties zoals een “old school” radio met usb, een Deluxe wallnut stuurwiel, stuurbekrachtiging, schijfremmen voor en 2-punts veiligheidsgordels voor alle vier de zitplaatsen.

Zijn motor, een 4.7 liter (289 cubic inch) V8, is gekoppeld aan een 3-traps versnellingsbak. Het vermogen van de motor (ruim 200pk) en de souplesse van de versnellingsbak maken van iedere rit een bijzondere belevenis. Om van het geluid nog maar te zwijgen. De Edelbrock carburateur type 1403, zorgt voor een nog betere overbrenging naar de motor.
Zijn jullie op zoek naar een prachtige trouwauto, een dagje weg, een casting of een andere activiteit? Dan is deze schitterende Mustang precies wat jullie zoeken.

Jullie kunnen de Mustang huren per uur, halve dag (4 uur) of een hele dag (8 uur).
Onder Wat bieden wij vinden jullie meer informatie.