Wij zijn Dennis dankbaar!

Wij zijn Dennis met zijn super mooie Ford Mustang dankbaar dat hij ons heeft willen rijden naar onze trouwlocatie! Wij kunnen hem aan iedereen aanbevelen!

Lia Andressen
19 juni 2019

De eye-catcher van de dag!

De stoere Ford Mustang was onze trouwauto op zaterdag 1 Juni 2019. Deze mooie cabrio was de eye-catcher van de dag. Naast zeer mooie foto’s, hebben wij veel complimenten ontvangen. Wij hebben zeer genoten van onze trouwdag en de auto maakte het plaatje compleet. Complimenten voor het warme ontvangst en zeer goed bijgehouden auto naar de eigenaar / chauffeur van de dag!
Een aanrader!

Roel en Jennifer van der Slot
16 juni 2019

Drive-in event

Super blij dat we Dennis zijn Mustang hebben ingezet voor ons Drive-in event 🙂

Nicky
13 juni 2019

Met de Mustang naar een gala …

Met de Mustang naar gala, wat wil je nog meer?? Niks, het is een mooi onderhouden auto. De chauffeur denkt mee over wat er mogelijk is. En het is gewoon leuk om met zo’n mooie auto rond te rijden.

Joëlle Blankenstein
25 mei 2019

Dennis was heel vriendelijk!

Dennis was heel vriendelijk en de auto zag er top uit! De shoot waarvoor wij de auto gehuurd hadden was iets uitgelopen en Dennis was zo aardig om wat langer te blijven.

Jasmine
5 augustus 2018

Opname van een commercial

We hebben de oldtimer van Dennis gebruikt voor de opnames van een commercial. De auto zag er super goed uit en Dennis was erg behulpzaam en meewerkend. Deze geweldige auto heeft echt het shot gemaakt 🙂

Bas Burggraaff
23 juli 2018

Onze trouwauto moest een Mustang worden!

Al snel wisten we dat onze trouwauto een Mustang moest gaan worden. Deze auto heeft mooie lijnen, en vonden wij stoer voor onze bruiloft. Er was genoeg aanbod, maar deze zag er puntgaaf uit. Al vrij snel hebben we de auto gezien en vastgelegd. Dennis reed erg netjes en is er erg zuinig mee. De vele positieve reacties lieten zien dat het een uitstekende keuze is geweest. Wij hebben nog één wens, en dat is ooit zelf te rijden in een Mustang!

Martijn en Fanny
22 juli 2018

Super trouwdag!

Wij hebben een super trouwdag gehad. Mede dankzij deze mooie mustang. Dennis was keurig op tijd en heeft ons overal heen gebracht. Dankzij het mooie weer kon zelfs het dak open. Echt een aanrader!!

Familie van Brandenburg
28 juni 2018

De Mustang is echt een topauto!

De Mustang is echt een topauto! De auto wordt super netjes onderhouden door Dennis. Wij hebben de auto gebruikt voor onze trouwfoto’s en daar zijn we heel blij mee. Vooraf konden we de auto komen bekijken en ook het contact met Dennis verliep soepel. Echt een aanrader!

Glenn & Marjet
20 juni 2018

Eindexamengala

Onze dochter is samen met 3 vriendinnen naar het eindexamengala gebracht met deze prachtige auto. De meiden hebben enorm genoten van de rit.

De auto was in het echt nog mooier dan op de foto’s, daarnaast was de verhuurder/chauffeur heel flexibel en meedenkend. Een echte aanrader!

Sandra Schoonderwoerd
14 juni 2018

Gave auto!

Schitterende auto en zeer vriendelijke kundige chauffeur. Vooraf fijn en meedenkend contact. Vooraf konden we de Mustang bekijken, waardoor wij nog enthousiaster werden.

De Mustang is een meerwaarde op de trouwfoto’s!

Een aanrader!

Marije & Piet
28 april 2018