Wie zijn wij

Na lang zoeken kwamen wij een Mustang tegen die in perfecte staat was. Het originele Pony-interieur, een automaat met een V8-motor voor het optimale cruisegevoel, een GT-pakket en heel belangrijk: een cabriolet.

In de tussentijd ontstond ook het idee om www.oldtimerverhuurnederland.nl op te richten. Het doel is eenvoudig, andere mensen ook laten genieten van deze geweldige beleving.

De Mustang is niet alleen beschikbaar voor mensen die gaan trouwen, hun verjaardag vieren, diploma uitreiking hebben, galafeesten organiseren of beleven, maar ook mag deze Mustang gezien worden voor commerciële doeleinden, zoals reclame en videoclips. Wij zijn zo trots op deze auto, dat iedereen het mag zien.

Het doel is niet alleen om jullie van deze ervaring te laten genieten, maar dit ook te verzorgen op de enige manier waarop dit hoort, met oog voor detail, plezier en professionaliteit.

In juli 2017 vonden wij de ware Mustang. Het was liefde op het eerste gezicht en de aankoop werd al snel een feit. Een paar kleine extra details zijn aan de auto toegevoegd (een GT-pakket). De Mustang is volledig uit elkaar gehaald en opnieuw gespoten in de originele fabriekskleur. De Mustang is eind oktober helemaal aangepast naar onze wensen en klaar om de wereld te ontdekken. De Mustang zal altijd overdekt staan, zodat de originele staat behouden blijft.

Wij hopen dat jullie veel plezier beleven aan het bezoek op onze website en wie weet rijden wij jullie binnenkort wel rond op bijvoorbeeld je trouwdag of een andere feestelijke gelegenheid.